Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23396
Назва: | Дослідження хімічного складу і властивостей кавових екстрактів |
Автори: | Рега, А. В. |
Ключові слова: | кавові зерна термічна обробка ароматичні речовини леткі сполуки кофеїн екстракти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Бібліографічний опис: | Рега А. Дослідження хімічного складу і властивостей кавових екстрактів. Магістерська робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 102 – Хімія. – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2024. – 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота являє собою рукопис, що включає результати досліджень хімічних процесів термообробки, її стадій, а також фізико-хімічних процесів рідкофазної екстракції зернової кави. Робота присвячена екстракції ароматичних сполук із кави за допомогою спиртово-водних розчинів у скляному екстракторі Сокслета, а також якісному і кількісному аналізу складу отриманих кавових екстрактів. У дослідженні представлені хіміко-технологічні параметри процесів термообробки, подрібнення та екстрагування зерен кави сортів Арабіка та Робуста, а також їх сумішей-блендів для отримання ароматичних і смакових властивостей методом водно-парової дистиляції. Додатково досліджено методи якісного та кількісного аналізу складу ароматичних речовин кави з використанням дистиляції з водяною парою, етанолом та їх сумішшю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/23396 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
reha.pdf | 4.87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.