Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/23396
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРега, А. В.-
dc.date.accessioned2025-09-15T08:37:52Z-
dc.date.available2025-09-15T08:37:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРега А. Дослідження хімічного складу і властивостей кавових екстрактів. Магістерська робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 102 – Хімія. – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2024. – 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23396-
dc.description.abstractМагістерська робота являє собою рукопис, що включає результати досліджень хімічних процесів термообробки, її стадій, а також фізико-хімічних процесів рідкофазної екстракції зернової кави. Робота присвячена екстракції ароматичних сполук із кави за допомогою спиртово-водних розчинів у скляному екстракторі Сокслета, а також якісному і кількісному аналізу складу отриманих кавових екстрактів. У дослідженні представлені хіміко-технологічні параметри процесів термообробки, подрібнення та екстрагування зерен кави сортів Арабіка та Робуста, а також їх сумішей-блендів для отримання ароматичних і смакових властивостей методом водно-парової дистиляції. Додатково досліджено методи якісного та кількісного аналізу складу ароматичних речовин кави з використанням дистиляції з водяною парою, етанолом та їх сумішшю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectкавові зернаuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectароматичні речовиниuk_UA
dc.subjectлеткі сполукиuk_UA
dc.subjectкофеїнuk_UA
dc.subjectекстрактиuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу і властивостей кавових екстрактівuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
reha.pdf4.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.