Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2014| Назва: | Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві |
| Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Білоус, Любомир Йосипович |
| Ключові слова: | якість продукції, послуга, готельно-ресторанна справа |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Фоліант |
| Бібліографічний опис: | Клапчук В.М., Білоус Л.Й. Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Фоліант, 2013. 190 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2014 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Управління_якістю_продукції.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.