Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2014| Title: | Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві |
| Authors: | Клапчук, Володимир Михайлович Білоус, Любомир Йосипович |
| Keywords: | якість продукції, послуга, готельно-ресторанна справа |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Фоліант |
| Citation: | Клапчук В.М., Білоус Л.Й. Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Фоліант, 2013. 190 с. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2014 |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Управління_якістю_продукції.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.