Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/2014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorБілоус, Любомир Йосипович-
dc.date.accessioned2020-03-24T13:41:31Z-
dc.date.available2020-03-24T13:41:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКлапчук В.М., Білоус Л.Й. Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Фоліант, 2013. 190 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2014-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФоліантuk_UA
dc.subjectякість продукції, послуга, готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управління_якістю_продукції.pdf1.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.