Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2014Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Білоус, Любомир Йосипович | - |
| dc.date.accessioned | 2020-03-24T13:41:31Z | - |
| dc.date.available | 2020-03-24T13:41:31Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Клапчук В.М., Білоус Л.Й. Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Фоліант, 2013. 190 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2014 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
| dc.subject | якість продукції, послуга, готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.title | Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Управління_якістю_продукції.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.