Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/23391| Title: | Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів |
| Authors: | Переклита, Н. М. |
| Keywords: | молоко молочні продукти показники якості молокопереробне підприємство дослідження метод |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
| Citation: | Переклита Н. М. Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів. – Дипломна робота для здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю – «Хімія». – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 79 с. |
| Abstract: | Дипломна робота є рукописом, що містить результати досліджень якості молочної продукції та аналіз основних показників сировини. Застосовано практично-орієнтовний план досліджень, для повного розуміння та висвітлення процесу виробництва на молокопереробному підприємстві; аналіз основних показників якості продукції на деяких етапах виробництва. Показано, наскільки важлива відповідна якість як сировини, так готової продукції; значення теплової обробки; важливість обізнаності можливої фальсифікації. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/23391 |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| pereklyta.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.