Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/23391
Title: Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів
Authors: Переклита, Н. М.
Keywords: молоко
молочні продукти
показники якості
молокопереробне підприємство
дослідження
метод
Issue Date: 2023
Publisher: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Citation: Переклита Н. М. Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів. – Дипломна робота для здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю – «Хімія». – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 79 с.
Abstract: Дипломна робота є рукописом, що містить результати досліджень якості молочної продукції та аналіз основних показників сировини. Застосовано практично-орієнтовний план досліджень, для повного розуміння та висвітлення процесу виробництва на молокопереробному підприємстві; аналіз основних показників якості продукції на деяких етапах виробництва. Показано, наскільки важлива відповідна якість як сировини, так готової продукції; значення теплової обробки; важливість обізнаності можливої фальсифікації.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/23391
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pereklyta.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.