Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/23391
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Переклита, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-15T08:21:24Z | - |
dc.date.available | 2025-09-15T08:21:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Переклита Н. М. Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів. – Дипломна робота для здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю – «Хімія». – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/23391 | - |
dc.description.abstract | Дипломна робота є рукописом, що містить результати досліджень якості молочної продукції та аналіз основних показників сировини. Застосовано практично-орієнтовний план досліджень, для повного розуміння та висвітлення процесу виробництва на молокопереробному підприємстві; аналіз основних показників якості продукції на деяких етапах виробництва. Показано, наскільки важлива відповідна якість як сировини, так готової продукції; значення теплової обробки; важливість обізнаності можливої фальсифікації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | молокопереробне підприємство | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.subject | метод | uk_UA |
dc.title | Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pereklyta.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.