Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/23391
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПереклита, Н. М.-
dc.date.accessioned2025-09-15T08:21:24Z-
dc.date.available2025-09-15T08:21:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПереклита Н. М. Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів. – Дипломна робота для здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю – «Хімія». – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23391-
dc.description.abstractДипломна робота є рукописом, що містить результати досліджень якості молочної продукції та аналіз основних показників сировини. Застосовано практично-орієнтовний план досліджень, для повного розуміння та висвітлення процесу виробництва на молокопереробному підприємстві; аналіз основних показників якості продукції на деяких етапах виробництва. Показано, наскільки важлива відповідна якість як сировини, так готової продукції; значення теплової обробки; важливість обізнаності можливої фальсифікації.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectмолокопереробне підприємствоuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectметодuk_UA
dc.titleНові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктівuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pereklyta.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.