Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23391
Назва: | Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів |
Автори: | Переклита, Н. М. |
Ключові слова: | молоко молочні продукти показники якості молокопереробне підприємство дослідження метод |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Бібліографічний опис: | Переклита Н. М. Нові підходи у пастеризації молока та оцінка якості молочних продуктів. – Дипломна робота для здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю – «Хімія». – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2023. – 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дипломна робота є рукописом, що містить результати досліджень якості молочної продукції та аналіз основних показників сировини. Застосовано практично-орієнтовний план досліджень, для повного розуміння та висвітлення процесу виробництва на молокопереробному підприємстві; аналіз основних показників якості продукції на деяких етапах виробництва. Показано, наскільки важлива відповідна якість як сировини, так готової продукції; значення теплової обробки; важливість обізнаності можливої фальсифікації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/23391 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pereklyta.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.