Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/23734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Надія Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-10-13T06:40:34Z-
dc.date.available2025-10-13T06:40:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМельник Н.В. Готельна справа. Лабораторний практикум. Методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти з ОК «Готельна справа» спеціальності J2 «Готельноресторанна справа та кейтеринг», ОПП «Міжнародний готельний бізнес». ІваноФранківськ. Карпатський національний університет. 2025. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23734-
dc.description.abstractЛабораторний практикум покликаний забезпечити засвоєння здобувачами практичних аспектів функціонування готельного підприємства відповідно до вимог сучасної індустрії гостинності. Зміст практикуму охоплює основні напрями діяльності готельних служб, зокрема служби прийому та розміщення, служби обслуговування номерного фонду, ресторанної служби та допоміжних служб готелю. Особлива увага приділяється вивченню стандартів обслуговування, організації внутрішнього середовища готелю, категоризації засобів розміщення та особливостей взаємодії персоналу з гостями. У межах практикуму студенти виконують типові завдання, що моделюють виробничі ситуації, опановують алгоритми роботи служби прийому та розміщення, служби обслуговування номерного фонду, а також вивчають стандарти сервісу й вимоги до категоризації засобів розміщення. Лабораторні заняття сприяють розвитку професійних компетентностей, комунікативних умінь та здатності до прийняття рішень у сфері готельного обслуговування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleГотельна справа. Лабораторний практикум. Методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти з ОК «Готельна справа» спеціальності J2 «Готельноресторанна справа та кейтеринг», ОПП «Міжнародний готельний бізнес».uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали (ФТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.