Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/23392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогаммад, Тагір-
dc.date.accessioned2025-09-15T08:21:33Z-
dc.date.available2025-09-15T08:21:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМогаммад Тагір Декристалізація та стабілізація рідкого бджолиного меду при зберіганні. – Дипломна робота на здобуття освітнього рівня магістр за спеціальністю 102 – хімія. – ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» – Івано-Франківськ, 2023 – 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23392-
dc.description.abstractДипломна робота присвячена вивченню фізико-хімічних та інших аналітичних властивостей твердого кристалічного та рідкого - розпущеного(декристалізованого) бджолиного меду, та інших апіпродуктів , а саме: воску, прополісу, обніжжя-пилку, перги, забрусу, бджолиної отрути для створення на їх основі харчових і фармацевтичних продуктів та вивчення їх біологічної та хімічної активності. В роботі визначено основні фізико-хімічні та органолептичні властивості рідкого та твердого кристалічного бджолиного бджолиний меду та інших продуктів бджільництва. Проведено дослідження декристалізації твердого бджолиного бджолиний меду за допомогою методу використання побутових мікрохвильових печей НВЧ (надвисоких частот) та описані властивості отриманих апіпродуктів. Приведені галузі та сфери використання бджолиного бджолиний меду та інших продуктів бджільництва (апіпродуктів) в харчовій та фармацевтичній промисловості. Описані методи аналітичного контролю якісних і кількісних характеристик бджолиного меду до і після розпуску-декристалізації твердого бджолиного бджолиний меду в мікрохвильових печах НВЧ.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectбджолиний медuk_UA
dc.subjectвіскuk_UA
dc.subjectпрополісuk_UA
dc.subjectпилокuk_UA
dc.subjectпергаuk_UA
dc.subjectзабрусuk_UA
dc.subjectбджолина отрутаuk_UA
dc.subjectстільникиuk_UA
dc.subjectгідроксиметилфурфуролuk_UA
dc.subjectглюкозаuk_UA
dc.subjectфруктозаuk_UA
dc.subjectдіастазне числоuk_UA
dc.subjectрозпускuk_UA
dc.subjectдекристалізаціяuk_UA
dc.subjectтвердийuk_UA
dc.subjectрідкийuk_UA
dc.subjectметод НВЧuk_UA
dc.titleДекристалізація та стабілізація рідкого бджолиного меду при зберіганніuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mohammad.pdf3.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.