Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/20691| Title: | РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В СИСТЕМІ КУРОРТНОГО ГОСПОДАРСТВА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ |
| Authors: | Лояк, Арсен |
| Issue Date: | 2022 |
| Citation: | Лояк А.Я. РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В СИСТЕМІ КУРОРТНОГО ГОСПОДАРСТВА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ: дипломна магістерська робота. Івано-Франківськ, 2022. 99 с. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/20691 |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Лояк_Клапчук.docx | 479.2 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.