Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2015| Назва: | Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
| Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Польова, Леся Василівна |
| Ключові слова: | виробнича практика, готель, ресторан, бакалавр |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Фоліант |
| Бібліографічний опис: | Клапчук В.М., Польова Л.В. Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : «Фоліант», 2018. 28 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2015 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Програма_практики_2_курс_2018.pdf | 385.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.