Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2006| Назва: | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
| Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Богославець, Ігор Михайлович Котенко, Руслан Михайлович Лояк, Лілія Миколаївна |
| Ключові слова: | курсова робота, готель, ресторан, бакалавр |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Фоліант |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» : Навчально-методичний посібник / В.М. Клапчук, І.М. Богославець, Р.М. Котенко, Л.М. Лояк. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2017. – 42 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2006 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Посібник_Методичні_рекомендації_курсова.pdf | 748.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.