Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/18073| Title: | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник |
| Authors: | Новосьолов, Олександр Васильович |
| Keywords: | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі |
| Issue Date: | 10-Oct-2017 |
| Publisher: | Видавець Кушнір Г. М. |
| Citation: | .Новосьолов О. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Видавець Кушнір Г. М., 2017. 48 с. |
| Abstract: | У навчальному посібнику узагальнено та викладено найважливіші аспекти теорії інноватики: предмет, завдання та концепції інноваційного розвитку в ГРС та КС. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа», аспірантів, управлінців, підприємців, керівників різних рівнів і сфер діяльності, а також для всіх, хто цікавиться інноваціями. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/18073 |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Новосьолов_О_В_Інноваційні_технології.pdf | 681.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.