Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/17505| Назва: | Тенденції ресторанного бізнесу в Україні |
| Автори: | Мендела, Ірина Ярославівна Румянцева, Ірина Богданівна |
| Ключові слова: | ресторан бізнес технології рентабельність |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Тенденції ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали міжнародної наукової конференції 4-5 травня 2023 р. Ужгород, 2023. С.163-165 |
| Короткий огляд (реферат): | Ресторанний бізнес в Україні працює зі значними труднощами через економічну нестабільність та соціально-політичну турбулентність. Однак він має шляхи адаптації та розвитку, такі як зміна концепції закладу, зниження середньої ціни на страви з меню, посилення уваги до окремих страв, посилення екологічної складової в розвитку та збільшення використання сучасних технологій, які допоможуть зберегти клієнтів та забезпечити рентабельність бізнесу |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/17505 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК-163-165.pdf | 295.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.