Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/17505| Title: | Тенденції ресторанного бізнесу в Україні |
| Authors: | Мендела, Ірина Ярославівна Румянцева, Ірина Богданівна |
| Keywords: | ресторан бізнес технології рентабельність |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Тенденції ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали міжнародної наукової конференції 4-5 травня 2023 р. Ужгород, 2023. С.163-165 |
| Abstract: | Ресторанний бізнес в Україні працює зі значними труднощами через економічну нестабільність та соціально-політичну турбулентність. Однак він має шляхи адаптації та розвитку, такі як зміна концепції закладу, зниження середньої ціни на страви з меню, посилення уваги до окремих страв, посилення екологічної складової в розвитку та збільшення використання сучасних технологій, які допоможуть зберегти клієнтів та забезпечити рентабельність бізнесу |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/17505 |
| Appears in Collections: | Статті та тези (ФТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК-163-165.pdf | 295.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.