Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/13703| Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОУЧИНГОВОЇ ТЕХНІКИ «СИЛЬНИХ ЗАПИТАНЬ» В ОСОБИСТІСНОПРОФЕСІЙНОМУ РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. |
| Автори: | Савчук, Борис Петрович Височан, Леся Михайлівна |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Савчук Б.П., Височан Л. М. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОУЧИНГОВОЇ ТЕХНІКИ «СИЛЬНИХ ЗАПИТАНЬ» В ОСОБИСТІСНОПРОФЕСІЙНОМУ РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. NEW INCEPTION : a scientific journal / T. H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium» ; S. Strilets (Ed.). Chernihiv, 2022. No. 1-2 (7- 8). С. 43-51 |
| Серія/номер: | №1-2; |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/13703 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ПФ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Савчук_Височан 2022.pdf | 742.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.