Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/9394
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Маргарита Григорівна | - |
dc.contributor.author | Бровенко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Дишкантюк, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Доценко, Віктор Федорович | - |
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.contributor.author | Пасєка, Станіслава Раймондівна | - |
dc.contributor.author | Писаревський, Ілля Матвійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-24T07:30:48Z | - |
dc.date.available | 2021-02-24T07:30:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Стандарт вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / [Розробники: Бойко М.Г., Бровенко Т.В., Доценко В.Ф., Клапчук В.М. та ін.] / Затверджено та введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 04.03.2020 № 384. К., 2020. 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9394 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Стандарт вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
241-gotel-restoran-sprava-B.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.