Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/9392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.contributor.authorНовосьолов, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2021-02-24T07:30:18Z-
dc.date.available2021-02-24T07:30:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationKlapchuk V., Polova L., Novosiolov O. Methodology and Scientific substantiation of Resort Territory «Rafaylova» Design in Ivano-Frankivsk Region. Restaurant and Hotel Consulting. Innovations. 2020. T. 3. # 2. S. 274–285. DOI: 10.31866/2616-7468.3.2.2020.219713.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/9392-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleMethodology and Scientific substantiation of Resort Territory «Rafaylova» Design in Ivano-Frankivsk Region.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Готельний і ресторанний_консалтинг_2020.pdf1.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.