Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/8009Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Найдич, Богдана Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Костюк, Оксана Богданівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-09-16T07:25:48Z | - |
| dc.date.available | 2020-09-16T07:25:48Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Найдич Б. П. Вплив заміщення на структурні та електронні параметри твердих розчинів на основі плюмбум телуриду / Б. П. Найдич, О. Б. Костюк // Фізика і хімія твердого тіла. - 2020. - Т. 21. - № 2. - С. 254-259. | uk_UA |
| dc.identifier.other | 10.15330/pcss.21.2.254-259 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8009 | - |
| dc.description.abstract | Розрахунки методами ab initio рівноважних положень атомів у структурі, розподілу електронної густини, повної енергії та частот і інтенсивностей інфрачервоних коливальних спектрівбінарних та потрійних сполук на основі плюмбум халькогенідів. Розрахунки проводились у рамках наближень теорії функціоналу густини з використанням обмінно-кореляційного функціоналу Беке-Лі-Янга-Парра (B3LYP) та базисного набору Стівенса-Баша-Крауса-Джейсона-Кундарі (SBKJC). | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | ДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" | uk_UA |
| dc.subject | ab initio | uk_UA |
| dc.subject | тверді розчини на основі плюмбум халькогенідів | uk_UA |
| dc.subject | електронна густина | uk_UA |
| dc.title | Вплив заміщення на структурні та електронні параметри твердих розчинів на основі плюмбум телуриду | uk_UA |
| dc.title.alternative | The Substitution Effects on Structural and Electronic Parameters of PbTe–Based Solid Solutions | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Т. 21, № 2 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 3716-Текст статті-8189-1-10-20200701.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.