Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/5030| Назва: | Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами |
| Автори: | Гой, Наталія Василівна |
| Ключові слова: | процес управління підприємство з переробки сільськогосподарської продукції методи експертних оцінок |
| Дата публікації: | 2014 |
| Бібліографічний опис: | Гой, Н. В. Використання методу експертних оцінок Дельфі в оперативному управлінні м’ясопереробними підприємствами / Н. В. Гой // Розвиток національної економіки: методологія та практика : Матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 15–16 квіт. 2014 р. – Івано-Франківськ, 2014. – С. 94–95 |
| Короткий огляд (реферат): | В умовах перехідної економіки актуальною залишається проблема аналізу найважливіших факторів впливу на процес оперативного управління виробництвом. Зокрема, доцільно проводити анкетне опитування управлінського персоналу м’ясопереробних підприємств з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх чинників, які забезпечують результативність управлінських рішень. Використання тільки статистичних даних не дозволяє в повному обсязі оцінити поточну ринкову ситуацію для м’ясопереробного підприємства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/5030 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ІФК) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гой_метод експертних оцінок.pdf | 394.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.