Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/4240Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гой, Наталія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-05T15:39:46Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-05T15:39:46Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Гой, Н. В. Методологічні аспекти оперативного управління на підприємствах із переробки сільськогосподарської продукції / Н. В. Гой // Сталий розвиток економіки. – 2012. – №4 (14). – С. 78–84. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4240 | - |
| dc.description.abstract | У статті розглянуто методологічні аспекти оперативного управління на підприємствах із переробки сільськогосподарської продукції, які сприяють їх розвитку в сучасних умовах. На цій основі визначено та систематизовано основні підходи, наукові методи та принципи здійснення управлінської діяльності, що забезпечують ефективність функціонування цих підприємств, та наведено їх характеристики. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | методологія | uk_UA |
| dc.subject | методи | uk_UA |
| dc.subject | принципи управління | uk_UA |
| dc.subject | оперативне управління | uk_UA |
| dc.subject | підприємство із переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
| dc.subject | процес | uk_UA |
| dc.title | Методологічні аспекти оперативного управління на підприємствах із переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ІФК) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 78.pdf | 141.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.