Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4024Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.contributor.author | Ковальська, Леся Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-03T08:05:19Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-03T08:05:19Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Навчально-методичний посібник з організації та проведення науково-дослідної практики зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / [Укладачі: Л. В. Ковальська, Л. В. Польова]. – Івано-Франківськ: Видавець Кушнір Г. М., 2020. – 26 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4024 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | практика | uk_UA |
| dc.subject | науково-дослідна | uk_UA |
| dc.title | Навчально-методичний посібник з організації та проведення науково-дослідної практики зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_практика_2020.pdf | 342.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.