Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/3636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2020-04-01T16:05:36Z-
dc.date.available2020-04-01T16:05:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПольова Л.В. Методичні рекомендації з курсу «Діловий етикет і протокол» / Л.В. Польова. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2012. – 124 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3636-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectділовий етикетuk_UA
dc.subjectправила поведінкиuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. реком. Ділов. етик. оригінал.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.