Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/3635
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T16:05:26Z | - |
dc.date.available | 2020-04-01T16:05:26Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Польова Л.В. Методичні рекомендації з курсу «Кухні народів світу» / Л.В. Польова. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2012. – 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3635 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | Кухня народів світу | uk_UA |
dc.subject | лабораторний практикум | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод. реком. Кух. нар. св. .pdf | 892.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.