Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/3635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2020-04-01T16:05:26Z-
dc.date.available2020-04-01T16:05:26Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПольова Л.В. Методичні рекомендації з курсу «Кухні народів світу» / Л.В. Польова. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2012. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3635-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectКухня народів світуuk_UA
dc.subjectлабораторний практикумuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. реком. Кух. нар. св. .pdf892.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.