Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3635Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-01T16:05:26Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-01T16:05:26Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Польова Л.В. Методичні рекомендації з курсу «Кухні народів світу» / Л.В. Польова. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2012. – 81 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3635 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | Кухня народів світу | uk_UA |
| dc.subject | лабораторний практикум | uk_UA |
| dc.title | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод. реком. Кух. нар. св. .pdf | 892.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.