Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/3459Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Котенко, Руслан Михайлович | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-01T09:08:05Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-01T09:08:05Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3459 | - |
| dc.title | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт на спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Посібник_Методичні_рекомендації_курсова.pdf | 748.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.