Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/2772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.date.accessioned2020-03-29T13:27:10Z-
dc.date.available2020-03-29T13:27:10Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКлапчук В.М. Переробка сільськогосподарської продукції ремісниками Гуцульщини наприкінці XIX – початку XX ст. (на прикладі Галицької Гуцульщини) / В.М. Клапчук / Науковий вісник Чернівецького університету : Збірник наукових статей. Історія. Політичні науки. Міжнародні відносини. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2009. – Вип. 486–487. – С. 24–28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2772-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleПереробка сільськогосподарської продукції ремісниками Гуцульщини наприкінці XIX – початку XX ст. (на прикладі Галицької Гуцульщини)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
переробка_с_г_продукції_Вісник_Чернівці.pdf299.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.