Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2701| Назва: | РОЛЬ МОНІТОРИНГУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
| Автори: | Лояк, Лілія Миколаївна |
| Ключові слова: | формування, економічна безпека, фінансово-економічна безпека, підприємства харчової промисловості, механізм, маркетингові інструменти, моніторинг, концепція моніторингу |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Черкаський державний технологічний університет |
| Бібліографічний опис: | Лояк Л. М. Роль моніторингу у забезпеченні економічної безпеки підприємств харчової промисловості. Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. Черкаси. 2018. Вип. 50. С. 44–48. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2701 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Лояк Л. ЧДТУ_2018.pdf | 248.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.