Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/24138Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Перекицей, Ілона Андріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-15T17:59:19Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-15T17:59:19Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Перекицей І. Порівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринку. Дипломна робота за спеціальністю 102 – “хімія”. – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника. – Івано-Франківськ, 2024. – 82 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/24138 | - |
| dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є прянощі різних виробників та придбані на ринку. Предмет дослідження – якість прянощів різних брендів і прянощів, куплених на ринку. Мета дослідження – здійснити порівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринку за допомогою органолептичного, гравіметричного, рефрактометричного та мікроскопічного методів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.title | Порівняння якості прянощів різних брендів і куплених на ринку | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФПН) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| perekytsej_mykytyn.pdf | 3.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.