Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/23342
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Надія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Єрко, Ірина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-08T07:22:02Z | - |
dc.date.available | 2025-09-08T07:22:02Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Готельна справа: глосарій термінів та понять. Довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація» / укл. Мельник Н.В., Єрко І.В. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Волинський національний університет імені Лесі Українки. [Електронне видання]. ІваноФранківськ‒Луцьк, 2025. 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/23342 | - |
dc.description.abstract | Глосарій охоплює основні поняття, терміни та категорії, які використовуються в готельному господарстві, розкриваючи суть явищ і процесів, що формують базу фахових знань у сфері гостинності. Він покликаний допомогти здобувачам при підготовці до практичних, лабораторних занять та самостійного опрацювання навчального матеріалу за ОК «Готельна справа». Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Готельна справа: глосарій термінів та понять. Довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Готельна справа_глосарій термінів та понять. Довідник.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.