Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/23342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Надія Вікторівна-
dc.contributor.authorЄрко, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-09-08T07:22:02Z-
dc.date.available2025-09-08T07:22:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГотельна справа: глосарій термінів та понять. Довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація» / укл. Мельник Н.В., Єрко І.В. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Волинський національний університет імені Лесі Українки. [Електронне видання]. ІваноФранківськ‒Луцьк, 2025. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/23342-
dc.description.abstractГлосарій охоплює основні поняття, терміни та категорії, які використовуються в готельному господарстві, розкриваючи суть явищ і процесів, що формують базу фахових знань у сфері гостинності. Він покликаний допомогти здобувачам при підготовці до практичних, лабораторних занять та самостійного опрацювання навчального матеріалу за ОК «Готельна справа». Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleГотельна справа: глосарій термінів та понять. Довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готельна справа_глосарій термінів та понять. Довідник.pdf1.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.