Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/21781Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Новосьолов, Олександр Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-05T13:50:10Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-05T13:50:10Z | - |
| dc.date.issued | 2024-11-06 | - |
| dc.identifier.citation | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. (ОПП «Курортна справа»): / Укладач О.В. Новосьолов. Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2024. 48 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/21781 | - |
| dc.description.abstract | У навчальному посібнику узагальнено та викладено найважливіші аспекти теорії інноватики: предмет, завдання та концепції інноваційного розвитку підприємств сфери гостинності з дисциплін циклу професійної підготовки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа») Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа»), науково-педагогічних працівників. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. | uk_UA |
| dc.subject | Інновації, Курортна справа, Сфера гостинності | uk_UA |
| dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. (ОПП «Курортна справа»): | uk_UA |
| dc.title.alternative | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. (ОПП «Курортна справа»): | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Новосьолов_О_В_Інноваційні_технології_в_курортній_справі_2024.pdf | 507.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.