Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/20846| Назва: | Бізнес-планування підприємств курортного господарства: навчально-методичний посібник |
| Інші назви: | Бізнес-планування підприємств курортного господарства: навчально-методичний посібник |
| Автори: | Новосьолов, Олександр Васильович |
| Ключові слова: | Бізнес-планування курортна справа готельно-ресторанна справа сфера гостинності |
| Дата публікації: | 2-лис-2024 |
| Видавництво: | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
| Бібліографічний опис: | Бізнес-планування підприємств курортного господарства: навчально-методичний посібник / укладач О. Новосьолов. Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2024. 78 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуто теоретичні та практичні питання формування, обґрунтування та аналізу бізнес-планів в сучасних умовах ведення готельно-ресторанного та курортного бізнесу. Розкрито методику розробки бізнес-плану, питання організації фінансово-господарської діяльності підприємств сфери гостинності, показано принципову схему внутрішньофірмового планування. Посібник дає можливість студенту оволодіти основними підходами та прийомами щодо підготовки бізнес-плану та організувати фінансово-господарську діяльність підприємств сфери гостинності. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Курортна справа»), науково-педагогічних працівників |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/20846 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Новосьолов_О_Бізнес_планування_підприємств_сфери_гостинності_посібник__2024..pdf | 7.77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.