Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/20735Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Загнибіда, Раїса | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-18T12:19:15Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-18T12:19:15Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Загнибіда Р. Гастрономічна спадщина Івано-Франківська: історичні аспекти формування та сучасні тенденції. : дипломна магістерська робота. Івано-Франківськ, 2023. 90 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/20735 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.title | Гастрономічна спадщина Івано-Франківська: історичні аспекти формування та сучасні тенденції | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Загнибіда Раїса_Великочий В.С..docx | 8.36 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.