Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/20724Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Павлів, Іван | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-18T11:51:31Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-18T11:51:31Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Павлів І. ГАСТРОКУЛЬТУРА КУРОРТНИХ ГОТЕЛІВ ПРИКАРПАТТЯ: дипломна магістерська робота. Івано-Франківськ, 2023. 64 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/20724 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.title | ГАСТРОКУЛЬТУРА КУРОРТНИХ ГОТЕЛІВ ПРИКАРПАТТЯ | uk_UA |
| Appears in Collections: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Павлів Іван_ Загнибіда Р.П..docx | 671.95 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.