Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/20722| Назва: | Інновації та крафтові технології для HoReCa: приклади запровадження у курортних готелях Івано-Франківської області |
| Автори: | Кондрат, Андрій |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Кндрат А. Інновації та крафтові технології для HoReCa: приклади запровадження у курортних готелях Івано-Франківської області: дипломна магістерська робота. Івано-Франківськ, 2023. 64 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/20722 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кондрат_Лояк_на плагіат.doc | 4.29 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.