Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2019Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-03-24T13:42:17Z | - |
| dc.date.available | 2020-03-24T13:42:17Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Клапчук В.М., Польова Л.В. Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Курортна справа»): Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : «Фоліант», 2018. 23 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2019 | - |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
| dc.subject | виробнича практика, курорт, санаторій, магістр | uk_UA |
| dc.title | Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Курортна справа») | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Програма_практики_магістр_2_курс_2018.pdf | 374.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.