Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/18591
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Абрат, Олександра | - |
dc.contributor.author | Маркович, Ольга | - |
dc.contributor.author | Логаза, Любов | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-22T09:44:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-22T09:44:46Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Абрат О., Маркевич О., Логаза Л. Вплив алоксану та пероксиду водню на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiae // Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія Біологія. - Івано-Франківськ. - 2004. - № 4. - С.5-9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/18591 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Прикарпатський університет імені Василя Стефаника | uk_UA |
dc.title | Вплив алоксану та пероксиду водню на виживання дріжджів Saccharomyces cerevisiae | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | № 4 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Олександра Абрат, Ольга Маркевич, Любов Логаза С.5-9.pdf | 188.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.