Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/18298| Назва: | РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: СУЧАСНІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ |
| Автори: | Польова, Леся Василівна Вичівський, Павло Павлович |
| Ключові слова: | крафтове виробництво, сири, ресторанна справа |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Польова Л.В., Вичівський В.В. Ресторанний бізнес в Україні: сучасність та перспективи. Професор Ольга Заставецька - вчена, педагог, організатор географічної науки» (до 70-ої річниці від дня народження вченої): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, Тернопіль: ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С.275-278. |
| Короткий огляд (реферат): | Сьогодні, щоб ресторан був популярним, потрібно зробити так, щоб він відрізнявся від інших. Ідея потрібна. Індивідуальність необхідна, атмосфера будинку необхідна. Проте за кордоном процвітає безліч дрібних і середніх ресторанчиків без особливих ідей. У нас і традиції зустрітися у місті на півгодини за чашкою кави немає, і рівень життя значно нижчий. Тому в Україні потрібні ідеї, а на Заході – розрахунок, скільки у мікрорайоні посадкових місць не вистачає. Однак рівень життя зростає в Україні, і щороку додаються клієнти |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/18298 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ.pdf | 288.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.