Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/18294
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2024-01-08T08:09:22Z-
dc.date.available2024-01-08T08:09:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПольова Л.В. Вплив крафтового виробництва сирів на розвиток ресторанного господарства. Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р. [Електронний ресурс]. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023.С.1126-1129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/18294-
dc.description.abstractВ умовах глобалізації та зростання екологічної свідомості споживачів, з'являється зростаючий попит на високоякісні, екологічно чисті продукти. Ресторани по всьому світу шукають способи диверсифікації своїх меню, намагаючись відповісти на ці зміни у вподобаннях клієнтів. Однак, не всі традиційні та сучасні методи виробництва продуктів можуть задовольнити зростаючі очікування споживачів. Крафтове виробництво сирів представляє собою унікальний підхід, який об'єднує традиції та інновації, щоб створювати продукт високої якості. Водночас, крафтовий сир може бути розглянутий як екопродукт, що відображає принципи сталого виробництва та відповідального споживанняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectресторанна справа, крафтове виробництво, сириuk_UA
dc.titleВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК.pdf237.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.