Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/18294
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-08T08:09:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-08T08:09:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Польова Л.В. Вплив крафтового виробництва сирів на розвиток ресторанного господарства. Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р. [Електронний ресурс]. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023.С.1126-1129. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/18294 | - |
dc.description.abstract | В умовах глобалізації та зростання екологічної свідомості споживачів, з'являється зростаючий попит на високоякісні, екологічно чисті продукти. Ресторани по всьому світу шукають способи диверсифікації своїх меню, намагаючись відповісти на ці зміни у вподобаннях клієнтів. Однак, не всі традиційні та сучасні методи виробництва продуктів можуть задовольнити зростаючі очікування споживачів. Крафтове виробництво сирів представляє собою унікальний підхід, який об'єднує традиції та інновації, щоб створювати продукт високої якості. Водночас, крафтовий сир може бути розглянутий як екопродукт, що відображає принципи сталого виробництва та відповідального споживання | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа, крафтове виробництво, сири | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК.pdf | 237.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.