Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/18289
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.contributor.authorКулик, Олеся-
dc.date.accessioned2024-01-08T08:06:38Z-
dc.date.available2024-01-08T08:06:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПольова Л.В., Кулик О.О. Кейтеринг як складова ресторанного господарства. Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України». Івано-Франківськ, 2022. С. 211-215.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/18289-
dc.description.abstractРозвиток сучасного бізнесу, нових технологій та інших сфер життя привело до появи в нашому побуті багатьох цікавих побутових явищ, і серед них стрімко розвивається кейтеринг. Ця послуга стає настільки популярною, що сьогодні багато івент-агентства стали пропонувати клієнтам різні види кейтерингу, щоб порадувати самими найкращими послугами, для приємного відпочинку. Термін «кейтеринг» прийшов до нас з англійської мови (catering - постачати харчування, обслуговувати) і має на увазі приготування і доставку офісного харчування, виїзне ресторанне обслуговування в будь-якому приміщенні за вибором клієнтаuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectресторанна справа, кейтеринг, розвиток сучасного бізнесуuk_UA
dc.titleКЕЙТЕРИНГ ЯК СКЛАДОВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КЕЙТЕРИНГ ЯК СКЛАДОВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.pdf372.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.