Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 229
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Професійне спілкування польською мовою. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 166–176. | Польова, Леся Василівна |
2022 | Безпека життєдіяльності і цивільний захист населення. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 171–174. | Шикеринець, Василь Васильович |
2022 | Документообіг в готельно-ресторанній справі. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 243–246. | Чобанюк, Вікторія Василівна |
2022 | Документоведення в готельно-ресторанній справі. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 225–229. | Чобанюк, Вікторія Василівна |
2022 | Гігієна та санітарія. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 175–179. | Чобанюк, Вікторія Василівна |
2022 | Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 124–128. | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Товарознавство у готельно-ресторанному господарстві. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 84–93 | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Стандартизація, сертифікація і метрологія. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 202–207. | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Обслуговування в барах. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 262–265. | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Діловодство. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 230–233. | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Барна справа. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 221–224. | Румянцева, Ірина Богданівна |
2022 | Світове готельне господарство Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 67–70. | Польова, Леся Василівна; Клапчук, Володимир Михайлович |
2022 | Організація SРА у курортних готелях. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184. | Польова, Леся Василівна |
2022 | Кухні народів світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 254–257 | Польова, Леся Василівна |
2022 | Кулінарне мистецтво. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 250–254 | Польова, Леся Василівна |
2022 | Етнічні кухні. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 247–250 | Польова, Леся Василівна |
2022 | Готельний ринок світу. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 58–64. | Польова, Леся Василівна |
2022 | Виставкові страви світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184. | Польова, Леся Василівна |
2022 | Wellness-технології у відпочинкових закладах. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 184–189. | Польова, Леся Василівна |
2022 | Основи податкової політики в Україні / Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 266 – 275. | Новосьолов, Олександр Васильович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 229