Навчальні матеріали (ФТ) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 228
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Паспорти населених пунктів Надвірнянського районуКлапчук, Володимир Михайлович
2012ПРИРОДНО-РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТКлапчук, Володимир Михайлович
2020Силабус з дисципліни "Управління санаторно-курортними територіями"Клапчук, Володимир Михайлович
2020Силабус з дисципліни "Організація санаторно-курортної справи"Клапчук, Володимир Михайлович
2020Силабус з дисципліни "Організація рекреаційних послуг"Клапчук, Володимир Михайлович
2019Технологія продукції ресторанного господарства. Лабораторний практикум: Навчально-методичне видання.Загнибіда, Раїса Павлівна; Лояк, Лілія Миколаївна
2018Туризм (самостійна робота студентів, другий (магістерський) рівень)Великочий, Володимир Степанович; Вичівський, Павло Павлович; Гуменюк, Галина Михайлівна; Зарічняк, Андрій Петрович; Калуцький, Іван Федорович; Орлова, Віра Василівна; Остап'юк, Наталія Іванівна; Реєнт, Олександр Петрович; Філюк, Світлана Михайлівна; Чаграк, Наталія Ігорівна; Чорна, Любов Василівна; Шикеринець, Василь Васильович; Дутчак, Олена Іванівна
2018Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Курортна справа»)Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2018Програма виробничої практики для студентів I курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Курортна справа»)Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2018Програма виробничої практики для студентів IV курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2018Програма виробничої практики для студентів III курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2018Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2013Управління якістю продукції і послуг у готельно-ресторанному господарствіКлапчук, Володимир Михайлович; Білоус, Любомир Йосипович
2012РекреалогіяКлапчук, Володимир Михайлович
2013Навчальні програми фахових дисциплін варіативного циклу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», спеціальностей «Готельна і ресторанна справа» та «Курортна справа»Клапчук, Володимир Михайлович
2013Туризм і готельне господарство світу та України : історія та сучасний стан, тенденції і моніторингКлапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна
2018Курортна справа (самостійна робота студентів)Клапчук, Володимир Михайлович
2017Готельно-ресторанна справа (самостійна робота студентів)Клапчук, Володимир Михайлович
2017Організація рекреаційних послугКлапчук, Володимир Михайлович
2017Методичні рекомендації для виконання курсових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Богославець, Ігор Михайлович; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 228