Навчальні матеріали (ФТ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 229
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Контрольні роботи з німецької мови для студентів ІІ-ІІІ курсів спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент соціокультурної діяльності»Приймак, Лілія Богданівна
2018Заклади культури та мистецтва як складова інфраструктури соціокультурного сервісу Івано-Франківської областіДутчак, Олена Іванівна
2018Вступ до фаху: навчальний посібникДутчак, Олена Іванівна
2018Етика соціокультурної діяльності: навчально-методичний посібникДутчак, Олена Іванівна
2020Навчально-методичний посібник з організації та проведення науково-дослідної практики зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм»Польова, Леся Василівна; Ковальська, Леся Володимирівна
2018Методичні рекомендації до написання та захисту дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» спеціалізації «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»Великочий, Володимир Степанович; Калуцький, Іван Федорович; Гуменюк, Галина Михайлівна; Ковальська, Леся Володимирівна; Остап'юк, Наталія Іванівна; Філюк, Світлана Михайлівна; Чорна, Любов Василівна; Зарічняк, Андрій Петрович
2018Deutsche Grammatik : leicht und praktisch. Для студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності»Поздняков, Олександр Вікторович
2012Die Städte Deutschlands : Sehenswürdigkeiten, Kulturleben, Naturerlebnis. Навч. посіб. для студентів спеціальностей “Туризм” і “Готельно-ресторанна справа”Поздняков, Олександр Вікторович
2014Deutschland: Ferienstraßen. Тексти та завдання для індивідуальної роботи студентів денної форми навчання спеціальності “Туризмознавство”Поздняков, Олександр Вікторович
2018Deutsch für Lesen, Sprechen und Schreiben. Посібник для самостійної роботи студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності»Поздняков, Олександр Вікторович; Приймак, Лілія Богданівна
2015«КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА. ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ»Польова, Леся Василівна
2012МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕТНІЧНІ КУХНІ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Польова, Леся Василівна
2012МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Польова, Леся Василівна
2012МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Польова, Леся Василівна
2016КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМПольова, Леся Василівна
2014Аналіз діяльності підприємств туризмуМендела, Ірина Ярославівна
2015ЦіноутворенняМендела, Ірина Ярославівна
2007Методичні рекомендації з курсу «Основи екології»Клапчук, Володимир Михайлович
2007Методичні рекомендації з курсу «Організація рекреаційних послуг»Клапчук, Володимир Михайлович
2012Deutschland. Bundesländer. Навч. посіб. для студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа»Поздняков, Олександр Вікторович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 229