Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/17495
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-16T09:00:38Z | - |
dc.date.available | 2023-10-16T09:00:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мендела І.Я. Франшиза у ресторанному бізнесі: переваги. Інновації, тренди та виклики в індустрії гостинності: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (4-5 травня 2023 р.). Львів: ЛТЕУ, 2023. С.126-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/17495 | - |
dc.description.abstract | Франшиза в ресторанному бізнесі може мати багато переваг, включаючи визнаний бренд та успішну бізнес-модель, навчання та підтримку, економію часу та зусиль, зниження ризику, можливість масштабування та підтримки громадської думки. Однак, перед тим, як вирішувати відкрити свій ресторан на франшизній основі, варто дослідити ринок та відчути всі переваги та недоліки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | франшиза | uk_UA |
dc.subject | франчайзер | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | модель | uk_UA |
dc.subject | масштабування | uk_UA |
dc.title | Франшиза у ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conference-gost2023-129-131.pdf | 231.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.