Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/17495
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.date.accessioned2023-10-16T09:00:38Z-
dc.date.available2023-10-16T09:00:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМендела І.Я. Франшиза у ресторанному бізнесі: переваги. Інновації, тренди та виклики в індустрії гостинності: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (4-5 травня 2023 р.). Львів: ЛТЕУ, 2023. С.126-128.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/17495-
dc.description.abstractФраншиза в ресторанному бізнесі може мати багато переваг, включаючи визнаний бренд та успішну бізнес-модель, навчання та підтримку, економію часу та зусиль, зниження ризику, можливість масштабування та підтримки громадської думки. Однак, перед тим, як вирішувати відкрити свій ресторан на франшизній основі, варто дослідити ринок та відчути всі переваги та недоліки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectфраншизаuk_UA
dc.subjectфранчайзерuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectмасштабуванняuk_UA
dc.titleФраншиза у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conference-gost2023-129-131.pdf231.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.