Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/17480| Назва: | Стратегічне управління готельними, ресторанними і курортними підприємствами: навчально-методичний посібник |
| Автори: | Мендела, Ірина Ярославівна |
| Ключові слова: | стратегія, курорт, готель, ресторан, бенчмаркінг, конкурентоспроможність |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Територія друку |
| Бібліографічний опис: | Мендела І.Я. Стратегічне управління готельними, ресторанними і курортними підприємствами: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ: Територія друку, 2023. 62 с. |
| Короткий огляд (реферат): | оволодіння сучасними теоретичними основами стратегічного управління та практичними навичками прийняття стратегічних рішень у процесі управління діяльністю та розвитком готельними, ресторанними і курортними підприємствами |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/17480 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| книга_стратег.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.