Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/15325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроців, Олег Романович-
dc.date.accessioned2023-02-20T09:33:07Z-
dc.date.available2023-02-20T09:33:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПроців О.Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. // Вісник аграрної історії. – 2018. – Вип. 25-26. – С. 229–234.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/15325-
dc.description.abstractУ праці описано вартість дичини та проаналізовано її харчосмакові цінності в залежності від виду, віку, способів добування, кулінарних особливостей приготування. На основі аналізу історичних джерел виявлено кулінарні преференції, які надавало населення Галичини при купівлі дичини. Проведено порівняльний аналіз уподобань населення Галичини щодо споживання дичини з іншими європейськими країнами. Описано споживання екзотичних видів дичини та методології фальсифікації свійських видів тварин під дичину.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleОцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (НД)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.