Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/15325
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Проців, Олег Романович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-20T09:33:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-20T09:33:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Проців О.Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. // Вісник аграрної історії. – 2018. – Вип. 25-26. – С. 229–234. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/15325 | - |
dc.description.abstract | У праці описано вартість дичини та проаналізовано її харчосмакові цінності в залежності від виду, віку, способів добування, кулінарних особливостей приготування. На основі аналізу історичних джерел виявлено кулінарні преференції, які надавало населення Галичини при купівлі дичини. Проведено порівняльний аналіз уподобань населення Галичини щодо споживання дичини з іншими європейськими країнами. Описано споживання екзотичних видів дичини та методології фальсифікації свійських видів тварин під дичину. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (НД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця XIX – початку XX ст..pdf | 196.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.