Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/14152Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лояк, Лілія Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-08T13:09:34Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-08T13:09:34Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Лояк Л.М. Висока кухня. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 35–41 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/14152 | - |
| dc.title | Висока кухня. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 35–41 | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Посібник_Курортна_справа_2022.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.