Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/14145
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:58:02Z-
dc.date.available2022-12-08T12:58:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГотельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. 280 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14145-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику упорядковано силабуси з дисциплін навчальних планів 2017 та 2020 рр. зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа») першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основними складниками силабуса є опис навчальної дисципліни, заплановані результати навчання, програма, структура (тематичний план) навчальної дисципліни, теми семінарських (практичних, лабораторних) занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні завдання, методи контролю, схема нарахування балів, політика курсу, рекомендована література (основна, допоміжна), інформаційні ресурси. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, науково-педагогічних і педагогічних працівників.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПольова Л.В.uk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleОрганізація SРА у курортних готелях. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник.uk_UA
dc.title.alternativeГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА : СИЛАБУСИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИКuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готельно_ресторанна_справа_Силабуси_посібник_2022 (2).pdf3.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.