Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/14115Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-08T12:51:21Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-08T12:51:21Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Польова Л.В. Виставкові страви світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/14115 | - |
| dc.title | Виставкові страви світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 179–184. | uk_UA |
| dc.type | Learning Object | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Готельно_ресторанна_справа_Силабуси_посібник_2022.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.