Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/14096
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрухів, Ярослав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-08T12:21:11Z | - |
dc.date.available | 2022-12-08T12:21:11Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Андрухів Я.М. Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства (2 курс). Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 40–44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/14096 | - |
dc.title | Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства (2 курс). Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 40–44. | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Готельно_ресторанна_справа_Силабуси_посібник_2022.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.